Autentificare Recupereaza parola Cont nou Propune localitate
Anunturi imobiliare baner judet


Imobile vandute
Anunturi imobiliare Adauga anunt Stiri imobiliare Prima casa(in curand)


News letter
Numele tau
Email

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie! Termenii si conditile acestui site pot fi modificate la anumite intervale de timp fara nici o notificare catre dvs, de aceea este necesar ca dvs sa verificati cu regularitate aceasta pagina si sa va asigurati ca sunteti pe deplin de acord cu termenii si conditiile acestui site. Catre aceasta pagina cu termeni si conditii exista link din toate paginile site-ului. In cazul in care nu acceptati sau nu sunteti in intregime de acord cu termenii si conditiile de mai jos va rugam sa NU utilizati acest site. Prin utilizarea caut-imobiliare.ro va declarati acordul dvs deplin cu termenii si conditiile de mai jos.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si a conditiilor de mai jos.

Postarea anunturilor imobiliare pe acest site se face gratuit.

Pe acest site sunt permise doar postarea de anunturi imobiliare.

Persoanele care publica anunturi pe acest site trebuie sa se asigure ca anunturile lor respecta legislatia in vigoare, normele morale si conditiile de adaugare a anunturilor pe site. Persoanele care publica anunturi pe acest site sunt pe deplin responsabile in ceea ce priveste continutul si efectele anunturilor publicate.

Informatiile trebuie sa fie in conformitate cu legilor statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, abuziv, calomnios sau violent, precum si orice atingere de drepturi intelectuale ale unei parti. Prin urmare, sunt interzise urmatoarele tipuri de anunturi:

- anunturi calomnioase, defaimatoare, rasiste sau care promoveaza ura;
- anunturi cu privire la scheme piramidale de castig;
- anunturi care promoveaza spam-ul;
- anunturi ce contin informatii de contact ale altor persoane;
- anunturi ce contin link-uri catre site-uri virusate;

Este interzisa adaugarea anunturilor cu privire la faptul ca ati fost dezamagit de produsele sau serviciile unor persoane sau firme - chiar daca aveti dreptate, acest site NU este locul unor astfel de anunturi.

Nu se admit anunturi cu acelasi continut.

Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.

Nerespectarea oricareia dintre regulile de mai sus sau oricarei prevederi din continutul prezentului acord de utilizare poate duce la stergerea anuntului si/sau restrictionarea accesului la acest site.

Ne rezervam dreptul sa stergem orice anunt care incalca interdictiile din regulile de publicare, fara instiintare prealabila si fara a datora nici o explicatie. De asemenea, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la site al adreselor IP de pe care consideram ca s-a abuzat.

Administratorii site-ului caut-imobiliare.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau a intrerupe temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila.

Imobiliare Romania | Termeni si conditii | Publicitate | Site-uri Partenere | Contact

Anunturi imobiliare gratuite | Anunturi gratuite | Imobiliare | RO PORTAL | Jurnaldevaslui.ro